Κανόνες υγιεινής

Κανόνες υγιεινής & Πολιτική ακύρωσηςΜετά το ξέσπασμα του COVID-19 ζούμε μία κατάσταση πρωτόγνωρη σε όλους μας. Κύριο μέλημά μας πρέπει να είναι η ατομική υγιεινή και η προστασία της δημόσιας υγείας.

Καθαριότητα

Στα διαμερίσματα elezar συνεχίζουμε την καθαριότητα με τον ίδιο σχολαστικό τρόπο που την πραγματοποιούμε τόσα χρόνια και οι πελάτες μας, μας έχουν συγχαρεί για αυτό.
Επιπλέον ακολουθούμε πιστά τα πρωτοκολλά υγιεινής και καθαριότητας που αποφάσισε η Ελληνική κυβέρνηση με τον ΕΟΔΥ. Το προσωπικό που θα εισέρχεται στα διαμερίσματα είναι εκπαιδευμένο και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες. Πάντα θα φοράει ειδική ενδυμασία, γάντια και μάσκα. Τα διαμερίσματα μετά από κάθε αναχώρηση θα καθαρίζονται και απολυμαίνονται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα. Στην είσοδο του κτιρίου έχει τοποθετηθεί ανέπαφη συσκευή με απολυμαντικό υγρό χεριών. Συνίσταται στους πελάτες να απολυμαίνουν τα χέρια τους πριν την είσοδο τους στο κτίριο. Αντισηπτικό υγρό χεριών έχει τοποθετηθεί και μέσα σε κάθε διαμέρισμα.
Μην ξεχνάτε ότι το πλέον προληπτικό μέτρο είναι να πλένετε τα χέρια μας κατά την είσοδο στο διαμέρισμα με νερό και σαπούνι για 20".

Άφιξη και αναχώρηση

Η πολιτική μας σχετικά με την άφιξη και αναχώρηση θα πρέπει να τηρείται πιστά από τους πελάτες μας. Η αναχώρηση θα είναι αυστηρά στις 11:00 και η άφιξη μετα τις 16:00.

Νέα πολιτική ακύρωσης

Σχετικά με την πολιτική ακύρωσης της κράτησής σας λόγω COVID-19 σας ενημερώνουμε ότι η ακύρωση θα γίνεται δωρεάν και εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να λάβετε voucher προκειμένου να το χρησιμοποιήσετε για την επόμενη κράτησή σας και θα ισχύει για 18μήνες. Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή της προκαταβολής, αυτό θα γίνεται σε διάστημα 30 ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης της κράτησης.Ανακαλύψτε το Elezar

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα διαμερίσματά μάς;

Διαμερίσματα Φωτογραφίες Τοποθεσία & Οδηγίες Πρόσβασης Book Now!